Tre Torontosevärdheter check!

App, så har SussieQ & Viktor kunnat bocka av tre saker till på sin "To do in Toronto" lista. Lunch i CN-tower klarade de av på egen hand & sedan mötte de upp mig & vi tog färgan ut till Toronto Island. Stället där man har BÄST vy över staden. For sure.


Väl på land drog vi till det gamla bryggeridistriktet för att fylla på Viktors vänsterben med öl. Hans lunchvin gick nämligen direkt in i höger ben så han behövde jämna ut obalansen lite. Vi kände naturligtvis att vi var tvugna att hjälpa honom att åtgärda detta problem.

Sedan tvingade jag Sussie till ett hysteriskt turistkort - den Japanska vinnarposén. För så här är det, så fort en yngre japan eller asiat får en kamera upptryckt i nyllet, jag då åker två fingrar upp i luften & så smilar de för kejsare & fosterland. Vet inte vart den exakta brytpunkten ligger för när de slutar med denna gest, men jag finner det så ofantligt underhållande att jag propsade på att vi skulle gör vår egen version. Första kortet var kul, men när Paul ville knäppa en till kändes det mest pinsamt... So, Sussie är en klippa som ställde upp på knaset. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0