Heldag ute i Niagara...

Happ, började med fallen. Massa vatten som vanligt...


Det är lite kul att vara där ute, för alla som är där bara "jaha... där är det... vatten. Massa massa vatten... uum... vad ska vi göra nu då?"

Vi valde att trava iväg för en chai på Starbucks - Viktors första Starbucksupplevelse. Känns ju bra att få vara den som  introducerade honom till något av det finaste nordamerikansk kultur har att bjuda på!

Sen fortsatte vi dricka - fast vin istället för te & kaffe. Åkte nämligen ut till en vingård & gick på rundtur, provade vitt, rött & isvin. Samt bubbel. Väldigt trevligt! Så pass att Paul skrev upp oss för en halvårsprenumeration på vin. Så nu kan vi se fram emot att få två flaskor hemlevererade varje månad. Själv tycker jag att det ska bli väldigt spännande eftersom det även kommer med specialskrivna recept från vingårdens kock. Jag hoppas på galna ingredienser & överambitiösa mat & vinbeskrivningar som jag kan småfnissa åt.

Sedan rullade vi tillbaka till Toronto, drack lite mer isvin & mutade Mammut med kattmynta för att få honom att glömma bort att vi varit borta hela dagen.

Kommentarer
Postat av: ma

Vinter-Niagara, med istäkt vegetation runt om var mer imponerande och sagolik, tycker jag.

2011-06-16 @ 21:20:49
Postat av: Ida

Niagara under vintern är en HELT annan femma! Fast det var lite kul att se åbäket under sommaren, har ju aldrig gjort det tidigare. Dessutom var det ganska skönt att det inte var snorkallt!

2011-06-17 @ 14:25:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0