10 k & cava - check!

Så fantastiskt sköna de där 10 km var! En timme & 40 minuter tog det, eller ett & 3/4 sommar i P1-program om man känner för att mäta i alternativa enheter. Så det blev en massa Per Morberg & någon uppfinnargubbe, lite regn & massa Torontospaning innan jag kom hem. Hem till bubbel som Paul fixat för att fira första veckan på joobet. Super!


Till middag körde vi på ett nytt koncept, edamamemos - absolut en ny favorit.

Allt man behöver göra är att koka upp lite edamame (ärtor i orginalreceptet, urk), reservera 50% till mos som pureas ihop med en MASSA basilika (egentligen mint, men det är bara tandkrämsvarning på det för mig) samt Västerbottensost (permesan, men har man västerbotten hemma så lyxar man gärna lite extra om det går!) samt mjölk, peppar & salt för lite flyt & smak. Tokgott & annorlunda!

Kommentarer
Postat av: ma

Hej på er, och så trevligt att ha något och fira och slappna av med.

Vi far nu till farmor och skall se Valkyrien på HD i kväll. Tillbaka i Lse imorgon. Massa kramar och kattknugg mot näsan.

2011-05-07 @ 12:17:04
Postat av: Ida

Tack, kramar & kattgnugg kan man aldrig få för mycket av!

2011-05-07 @ 17:03:53
Postat av: ma

Ja, jag tyckte det var något fel med kattgnugg, hihi. Men inte nog med det vi tog även fel på dagen, men det var kul att träffa farmor ändå. Dessutom var tjäderhonorna ute och plockade småstenar lite varstans. De lite större fåglarna är kul att kolla upp. Vi såg även en tjädertupp och två förra årets älgkalvar samt svanar och andra vattenfåglar. I Ringelviken har isen nästan smält. Vi stötte på en stor hare där som var antiengen tam eller paralyserad, den for ingenstans medan vi var kvar vid stugan. Kram

2011-05-07 @ 23:29:46
Postat av: Ida

Haha, ja jag fick läsa & läsa om! Men kattgnugg känns väl lite mer korrekt än kattknugg... :)



Pappa berättade om haren samt att Totte helt missade den!

2011-05-08 @ 05:09:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0