Fina farmor!

Ja jag kan ju inte påstå att det var världens trevligaste promenad, 8 grader & regn. Men - det hjälpte! För det klarnade lite i huvudet & jag kom att tänka på att farmor "skält" på mig för att jag ställer upp på för mycket. Så jag bestämde mig för att lyssna på farmor - hon har ju ändå varit med i mer än 80 år så hon vet banne mig bättre än jag i vissa frågor. Även om jag nu kan vara lite styvnackad ibland & tycka att jag minsan klarar av ALLT... I vilket fall, beslutade mig att följa farmors råd så väl hemma skickade jag iväg ett "nej tyvärr" mail på direkten. Visserligen bara på den ena förfrågan, men det beror på att jag vill ha Pauls input på förfrågan nummer två innan jag skickar ett svar.

Kände mig så mycket bättre efter att jag skickat det där första mailet & ännu bättre kändes det sen när jag såg att jag fått ett mail från just farmor där hon skrev att jag måste börja tänka enligt principen:

"ALLA TÄNKER PÅ SIG, DET ÄR BARA JAG SOM TÄNKER PÅ MIG."

Åh vad jag skrattade när jag läste det! Farmor, världens bästa kruttant - jag lovar att jag ska göra mitt allra bästa för att tänka lite mer så i fortsättningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0