Hamstern Paul...

må vara på rymmen i Ottawa - men jag har hittat hans gömmor! Åh vad den mannen är en liten packråtta! Knatade ner till källaren tidigare idag för att hämta en ny rulle hushållspapper & blev fast där i mer än fem timmar. Total städmani fick jag. Förvandlades till en elak häxa som bara "Neeej - Paul kommer inte att märka att den här duken försvinner & även om han gör det så spelar det ingen roll för den är för ful för att ha i huset i vilket fall". Två rundor har jag hunnit med till närmsta donationsbinge & jag har bara liiite dåligt samvete. Fast med betoning på lite, för skrotet som han har släpat med sig hit... Jag menar, vem flyttar till ett nytt hus & tar med sig en låda märkt "gamla t-shirts"? Är inte det en indikation i sig själv att man har för mycket bråte i sitt liv? Sedan tror jag att jag har hittat nog med datorväskor för att förse en ugandisk skolklass... För att inte tala om koppar. Koppar är ta mig fan ett litet gissel. Har hittat TRE kartonger med koppar nere i källaren, alla olika & alla rent bedrövligt fula. Reklamkoppar, koppar med "roliga vitsord", koppar med katter på... Alla totalt olika men med den gemensamma nämnaren att de förpestar min hemmiljö.

Kommentarer
Postat av: ma

Känner igen fenomenet:"Rör inte mina nostalgiminnen"! Jag blev så förvånad, överraskad att en men höll på med sådant. Undrar vad vi sparar - smycken kanske. En bättre och mer hållbar investering i så fall än gamla T-tröjor!

2011-05-13 @ 22:05:37
Postat av: Ida

Det är helt sanslöst! Så nu är jag ful & slänger... Tänker lite att jag gör honom en tjänst, någon gång måste vi ju flytta & har jag redan gjort mig av med lite saker så är det ju mindre att packa ihop då!

2011-05-13 @ 22:39:39
Postat av: ma

Samma här, pö om pö, och ingen katastrof har än hänt med snart 30-årigt utövande av välgörenhet/ barmhärtighet(hi,hi). M

2011-05-14 @ 10:17:53
Postat av: Ida

Du är bäst mamma, det är det enda jag kan säga. :)



Nä bäst att fortsätta med rensningen, om mindre än 20 timmar är han tillbaka!

2011-05-14 @ 14:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0