Hemgång!

Äntligen kan jag gå hem med gott samvete! Så skönt. Bara ett problem kvarstår... ska jag de facto gå hem eller ta tunnelbanan? Det lutar åt det senare alternativet, inte så mycket för att det känns jobbigt med 10 km utan snarare för att jag vill hem så att jag kan få saker & ting gjorda. Paul kommer ju tillbaka om ca 30 timmar & innan dess finns det mycket att klara av.

Oki, vi säger så - det får bli tunnelbanan idag!

Uppdatering: Perfekt! Jag fick både &! Tunnelbanan dog vid Dundas West pga rökutveckling. Så medan alla andra suckade, pustade & svor blev jag lite småglad. Halvvägs hem - så det blev 6 km i alldeles tokigt hög luftfuktighet & det var så underbart skönt. 16000 steg fick jag in, det är klart värt en cider eller två. Vi säger nog två, jag är smal nog.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Som sagt - inställningen till situationer är halva lösningen. M

2011-05-14 @ 10:20:39
Postat av: Ida

Ja det var intressant att se hur förbannade alla andra blev medan jag bara kände att det var ett perfekt upplägg för mig!



Fast det är klart, jag hade redan ställt in mig på att gå rätt mycket den dagen så jag hade lämpliga skor. Hade nog inte heller varit så lycklig om jag fått strutta hem på höga jobbklackar.

2011-05-14 @ 14:23:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0