My wedding outfit

Ron & Helens bröllop var ju mitt första sedan jag som fyraårig knatade fram till bruden & förklarade att min klänning var finare än hennes... Var alltså mycket nöjd med den outfit jag hade då. Tyckte att gårdagens klädval kändes rätt oki det med, om än det nu inte blev en "törnrosa" klänning sydd av mamma. Däremot var det ingen tvekan om att Helen var kvällens stjärna i sin brudklänning, så jag kunde hålla mig från obekväma sanningar den här gången! :)

Eftersom själva vigselakten hölls utomhus fick jag dock in mamma på ett litet hörn i form av min Tiger trenchcoat - mycket uppskattad födelsedagspresent för typ 5 år sedan.

Själva festen flyttade sedan in i Lemonvilles lilla skolhus, så då skippade jag trenchen. Eftersom jag verkligen inte hade tid att hitta något nytt körde jag istället på min PDAC-klänning sedan två år tillbaka. Himla bra med konferenser som tvingar en att köpa på sig chicka små klänningar!

Kommentarer
Postat av: ma

Så vacker i blått! M

2011-06-01 @ 22:50:55
Postat av: Ida

Tack tack!



En av mina absoluta favoritklänningar, väldigt enkel men jag känner mig så fin!

2011-06-02 @ 14:12:33
Postat av: ma

Tack, kära Ida för ditt "gula canada-brev". Jag rördes till tårar av både glädje och tröst av det. Den "lilla fågeln" tar jag till mitt hjärta och den må förstärka det som redan är starkt. Nu har vi var sin vägvisare, och de är kompisar med varandra - det vet jag. En mammakram, M

2011-06-04 @ 13:55:48
Postat av: Ida

Mamma jag såg den i affären & bara kände "Den MÅSTE jag skicka till mamma" - bästa vänner är våra fåglar, det är säkert.



Kram!

2011-06-04 @ 16:51:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0