Världens gnälligaste...

katt bor i mitt hus. Han tycker att jag är helt dum i huvudet som sitter inne när det är VÅR ute. Nu är det ju i & för sig bara en 16 grader ute, men det struntar han i. Så jag antar att det bara är att flytta ut eftermiddagens jobb. Läge att rota fram en filt med andra ord.

Uppdatering: I 90 minuter stod jag ut under filten, sen var det alldeles för kallt så det blev ingång för både Mammut & mig. Från Mammuts sida var det 100% motstånd & jag hade också önskat att jag kunnat sitta där hela eftermiddagen. För checka...

Går väl knappast att få finare kontorspynt än persikoblommor!

Kommentarer
Postat av: Jo

Nu har jag läst ikapp ända från påsk så nu är jag helt uppdaterad =) Måste vara duktigare på att läsa känner jag, saknar dig jättemkt! Sitter just o tittar på Eurovishion o det är som vanligt mkt underhållande (ibland får man faktiskt vara lite dömmande ;)) Årets favoriter för mig är Serbien o Azerbadjan. Sämst måste jag nog säga Portugal, de ser helt galna ut. Hoppas du får chans att titta. Nu ska jag sova. God natt!

Kram!

2011-05-10 @ 22:49:57
Postat av: Ida

Allo Jo! Saknar dig med - alldeles för länge sedan vi sågs sist!



Oh, Euro... när är stora tävligen? Blir ju nyfiken på Portugal även om jag måste erkänna att jag inte är förvånad. All musik som jag hör våra hyresvärdar spela är rätt... campy.



Puss!

2011-05-11 @ 13:29:43
Postat av: Jo

Portugal var tydligen en satirgrupp som sjöng om någon slags revolution som ingen har hört talas om... Sista semi (med Sveriges Eric Saade) är ikväll och finalen är på lördag.

Pok!

2011-05-12 @ 09:41:32
Postat av: lovisa

godmroGON:D

2011-05-12 @ 09:59:03
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Ida

Oj visst ja, vi måste kvala! Får väl se om jag kan komma på något sätt att se finalen - kanske att SVT Play visar. Fast det är ju inte lika kul när man inte har gjort en grej av det, så där som det var i Lund...

2011-05-12 @ 11:54:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0