Fem timmars sömn senare...

I natt har det verkligen varit en sån där "vakna upp & tro att man försovit sig natt". Herrehjälp vad jag snurrat oroligt, livrädd för att försova mig eller glömma att ta med mig någon viktigt till Harbour Front idag. Inte hjälper det heller att jag inte har hunnit sätta prislapparna på mina små skor, än mindre skriva ut dem på skrivaren... Klockan sex gav jag upp & startade dagen. Nu har jag hunnit sätta ihop en orderlista på skorna & det gör att det hela känns lite bättre. Fast huj vad den här dagen kommer att blir lång. Först allt jobb på Harbour Front, sedan åka till Alpina Klubbens årsmöte där jag ska dela ut lotteripriserna. Hade väldigt gärna velat skippa det senare projektet, men känner att jag inte riktigt kan banga när det är så viktigt för Paul. I mean, han kommer att gå runt i hårnät halva dagen enbart för min skull. Då kan man liksom inte komma med "nejmen jag är lite trött, så jag åker hem". Givande & tagande & sova får man göra när man är död...

Kommentarer
Postat av: ma

Jag googlade på Toronto Swea och såg en bild av er styrelse inkl dig, er tidning och en del intressant om er verksamhet.

2011-11-19 @ 21:05:29
Postat av: Ida

Jag gillar verkligen att jobba för SWEA, även om det kan vara frusterande ibland. Men himla mycket har jag lärt mig under de här åren med dem!

2011-11-21 @ 15:21:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0