Getting my first business cards!

Vet ni, Paul har just lagt en beställning på business cards till mig! 1000 stycken slog han till på, det är väl kanske lite i mesta laget... kan liksom inte se att jag någonsin kommer att göra av med så många. Speciellt inte som korten är för mitt lilla virkprojekt. 1000 stycken, herregud så många skor jag måste fippla ihop. Jag som är uppe i knappa trettio nu... I vilket fall, imorgon kommer de & jag ser så fram emot att se dem i tryck! De är väldigt enkla, men jag tror att det kommer att bli fint. Fint & rosa - samlar man pengar för bröstcancerforskningen kan man ju inte gärna trycka upp kort i någon annan färg.

Kommentarer
Postat av: ma

Lycka till!

2011-11-17 @ 20:07:15
Postat av: ingrid

heeej! Hur går det med Noahs booties? Hittade du någon...ehrmm halk-tass eller vad vi nu kom fram till? Sjukt snygga på sin kakform, mycket imponerad. Kanske kommer behöva börja med något liknande. Har intervjuats för en postdoc på svalbard. Blir det så får du hälsa på, det är ju ett sådant där fossil-paradis, trilobiter till tusen, tydligen, en och annan björn! Nåja, vet mer imorn. Känns som utmaning man inte kan tacka nej till om man får det.Bring it on!

2011-11-17 @ 21:30:13
Postat av: Ingrid

Och jag måste säga att jag tryckte upp, gratis iofs, 500 visitkort till min phd, för att man fick ju alltid sådana av folk på konferens. tror jag gjorde av med..ehrmm 4 eller något sådant. Nu ´kan ju du i alla fall fästa en vid varje par booties. det borde hjälpa. Och använda dem på konferens, mycket imponerande "This is my card, I'm not only a palaeontolgist, I'm also a knitter!"

2011-11-17 @ 21:32:43
Postat av: Ida

Ma - tack!



Ingrid - Jag har lagt dem lite på is tills efter julmarknaden. Men nu har jag ju massa övning, så så fort helgen är över kommer jag att börja arbeta på ett större par. Tänkte fota "killskorna" lite mer noga imorgon eller på lördag så att du kan se vilka färgkombos som jag har tåtat ihop så här långt. Vad gäller visitkorten så tänkte jag häfta fast ett vid varje presentpåse. Så jag hoppas att jag kan dela ut mer än fyra! Håller tummarna för Svalbard, det hade varit SJUKT häftigt. Kram!

2011-11-18 @ 02:23:10
Postat av: Ingrid

Det är officellt. jag blir arktiskt explorer till nya året...du kanske får virka skor åt mig också, det lär ju vara kallt där uppe ha ha ;) Mest roligt var att hela utvärderingsprocessen är helt öppen, så de skickar ut mail till alla kandidater med info om de andra, himla rolig process. Nåja, nu ska jag jobba med CO2 förvaring och carbon-trias avlagringar. Ska vi planera in en konferens vi båda kan åka på och stajla?

2011-11-18 @ 14:46:41
Postat av: Ida

GRATTIS! Åh vad spännande! Hur länge ska du slåss mot isbjörnarna, två år? Oh... öppen utvärdering, det måste ha varit lite... annorlunda.



Vet inte hur jag förhåller mig till fortsatt forskning, inte efter tiden här... Men fortsätter jag så absolut!

2011-11-18 @ 14:57:04
Postat av: Ingrid

Ja när blir du klar? Jag var iofs helt inställd på att sluta forska också men sedan kommer man ihåg allt man tycker om med det, som att få resa en del, vara ute i fält, ha egna tider lite som man vill. Man glömmer bort allt de andra. Dessutom är det ju mer som ett jobb och mindre struktur när man postdocar. Kunde inte riktigt låta denna chans passera heller, jag vill inte jobba för oljeindustrin! Vad är dina planer? ska du stanna i kanada, söka annat jobb? Vart kan din bana leda?

2011-11-18 @ 17:29:14
Postat av: Ida

Till hösten är tanken, men vi får se.



Just nu vill jag mest SÄLJA ut till industrin, är trött på att få skit för minimilön. Vi vill båda till Sverige just nu, fast det är klart - det är lite kluvet...

2011-11-19 @ 03:59:49
Postat av: Ingrid

Förstås, men vad kul att Paul vill flytta med dig, hade ju varit jobbigt om ni hade varsinn kontinent i hjärtat liksom! Jag funderade också på att sälja ut men det tog emot. Dessutom ganska crappy lön på vissa ställen ändå. Och minimilön är bara phd i vissa länder. Tror du kommer bli positivt överraskad av vissa postdocs! Ska bli spännande att höra om slutet på din Phd resa. Värt det i slutänden i alla fall. lovar!

2011-11-19 @ 09:52:10
Postat av: Ida

Ja det hade varit lite jobbigt om han varit emot det! Men nu är det snarare han som pushat - han vill prova att bo i Europa ett tag & är väldigt sugen på att lära sig svenska. Så ett par år får vi nog ta där! :)

2011-11-21 @ 15:33:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0