Market day!

Jag tog min stora stråväska & så stack vi down town. Först - obligatoriskt Starbucks-stopp. Jag blev som vanligt himla sugen på att köpa "Holiday items". Men så kom jag på att koppar som inte är Iittala eller från något anrikt gammalt svenskt företag är helviti på jorden. Så jag höll mig.


Travade till St Lawrence - jag med min chai & Paul med peppermint mocha. Där hittade vi först ett helt berg med granatäpplen - så farmor, så här ser de ut. Som stora glansiga julgranskulor! Me like. Dessa var dessutom helt vansinnigt billiga, 4 för $5. Paul fick typ stoppa mig från att köpa granäpplen för $20...

Men lite andra roligheter var han däremot med på - balsamikoglasyr med fruktsmak tex. Samt kaffe smaksatt med snickerdoodle.

Jerusalem artichokes skippade vi dock... för hur sjutton skalar man något sånt här?

Sen körde vi till Torontos version av Kristiania - Kensington Market. För att de har så grymt god ost där. Samt bästa priset på saffran. Det senare var ett MÅSTE, går ju inte att fira advent utan saffransrelaterat bak!

Älskar Kensington - där är det liksom helt självklart att smälla upp hjortsköldar i affären & att få provsmaka i pincip allt man är fundersam över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0