Not even the mango...

Nej inget klarar sig från granatäpplen nuförtiden. Inte ens min all time favourite mango går säker. Min folisofi just nu är att ALLT blir bättre med granatäpple. För förutom att det är otroligt gott så ger det även en massa C-vitamin & kalium. Hade jag varit man så hade dessa små frön även varit utmärkta för att förebygga prostatacancer. Så det får bli mitt lilla novemberbidrag - men granäpple till folket!


Kommentarer
Postat av: ma

Vi köpte och provade också, men jag undrar om de var omogna. Vad gör du när du väljer vilka du köper? M

2011-11-26 @ 16:12:42
Postat av: Ida

Eh... jag köper de största jag kan hitta eftersom man köper dem per styck. Det är typ allt. Har haft tur med mina, de har alltid varit väldigt goda. Vad var problemet med era?

2011-11-26 @ 21:11:48
Postat av: ma

Först visste vi inte vad göra med äpplet och vad det var som skulle ätas. Allt där initu satt fast sten- hårt trots att det var så smått. Mejslade loss några småäpplen och det såg ut som om en massmördare hade varit framme. De små "offren" var goda, men vi har inte gjort om det. Kram

2011-11-26 @ 23:30:29
Postat av: Ida

Läs kommentarerna för "All my favourites..." - Matilda har varit snäll nog att beskriva hur man ska ta sig an dem. De sitter som sagt alltid stenhårt, så man måste ha en teknik för att få ut dem. Jag är rätt kass dock, blir väldigt lätt blodbad på diskbänken.

2011-11-27 @ 03:49:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0