One month left!

App. Så var det en månad kvar tills vi landar i Umeå & åker hit. Hem, hem till Lycksele. Dagen efter blir det traditionell biltur upp till farmor & Älvsbyn. Älskar att köra till farmor på julafton. Hela bilen fylld av folk, katter & julklappar. Så knökat att man inte ens kan klia sig (vi vet, förra gången vi var hemma började Pauls fot klia men det var omöjligt för honom att komma åt den pga alla saker)! Julsånger från p3 & så renar som luffsar runt i de snötyngda skogarna. Så himla fint & juligt att det kniper i hjärtat!

Men innan jag blir helt nostalgiskt tårögd här... ANLEDNINGEN till det här inlägget är att jag behöver julklappstips! Är det något speciellt som önskas det här året? En c-programmeringsbok till lillebror? Löparskor till mor & far så att ni kan börja springa maraton? En chihuahua farmor? Hilp, vad önskar ni?

Kommentarer
Postat av: Matilda

Sv: Holy moly, 10 kilo katt! Jag tror Iris väger ungefär 4 kilo! Har hänt att granen vält hos mamma och pappa med, men tror dock Iris varit oskyldig och det kan skyllas på hunden som varit lite för närgången... Iris brukar sitta så fint under den och slå med tassarna på grenar, julgranskulor och annat pynt. Speciellt roligt är mammas smällkarameller som det är toppenkul att tugga på och riva sönder! Gotta love cats :)

2011-11-23 @ 16:25:08
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Ida

Japp, det är MYCKET katt! Mammut väger bara 5.5kg, lite lättare att hantera. Fast han kan hitta på rätt mycket bus med de kilona också. :) Inte så mycket med julgranen dock, han var faktiskt lite rädd för förra årets gran.

2011-11-23 @ 16:42:55
Postat av: Matilda

Spelar nog ingen roll hur många kilo det är, de lyckas ändå ställa till med ofog ;) Iris var blommarodör när hon var mini... och är det fortfarande, om hon får chansen :)

2011-11-23 @ 17:42:22
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Ida

Det var Totte också! Mammut är rätt ok, så pass att jag vågar införskaffa julstjärnor!

2011-11-23 @ 18:38:07
Postat av: Jo

Craisins till Jo! Om det får plats i väskan =)

2011-11-24 @ 19:01:34
Postat av: Ida

Absolut! Det finns ALLTID plats för mer crasins. Så det kommer, oroa dig inte! :)

2011-11-24 @ 20:13:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0