Tack gode gud!

Argh! Pratade precis med mamma, som just anlänt till Lycksele eftersom de blev försenade. Anledningen till förseningen, planets motor blev träffat av blixten... Piloten tog ner planet i Manchester för att checka att allt stod rätt till & jag kan tala om att om jag varit på det planet så hade jag tvingats använda båt som fortsatt färdmedel. Jag avskyr verkligen att flyga & sånna här incidenter gör att psykologsoffan lockar. Fy vad otäckt... nej nu måste jag lugna nerverna med ett glas vin känner jag.

Tack snälla rara högre makter för att ni fick hem dem säkert!

Kommentarer
Postat av: ma

Det gick bra i och med att personlaen aldrig visade att något kunde vara på tok. Tack och lov är flyget noga med att säkra allt så långt i förväg som möjligt och tar hellre en extra koll än chansar. Jag frågade en av flygvärdinnorna om hon hade varit med om liknande händelse förut, och hon sade att de 4 åren hon flygit var detta första gången för henne. Och så lade hon till, lite halvhögt: "Det här är inget vanligt förekommande". Jag förstod att det var vad hon ville att många runtom skulle höra sägas. Kram, och tack för att du kom och var med oss och tack för de trevliga minnena du lagt ut på blogget. M

2011-11-13 @ 11:35:11
Postat av: Ida

Nej man hör ju om det lite då & då, men att det skulle hända er kändes ju väldigt otippat. Visst, det var mulet - men inte SÅ dåligt väder.



Tack för tiden på GC, är så glad att jag kunde vara där med er! Tusen kramar!

2011-11-14 @ 13:03:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0