We made it!

Det var på håret att det inte blev någon middag igår, Megha druttade nämligen ned för en trapp i fredags & vrickade foten. Men vill man så går allt! Paul & jag fixade efterrätten så att hon slapp halta iväg ut & köpa något på egen hand & så sprang vi runt med fat & bestick så att hon inte skulle behöva göra det. Väldigt trevlig middag som vanligt när vi ses - väldigt mycket prat också. Megha hade nog placerat sig rätt bra i vilken debatt-tävling som helst, så det är inte direkt så att man sitter & letar efter samtalsämnen.

Lite fel blev det dock vid ett tillfälle - vi gav henne ett sånt där flätat samearmband i läder & tenn & Megha frågade vad det var gjort av. Jag hörde lite fel & trodde att hon frågat VEM som gjort det:

Moi - NATIVES!
Megha - What...
Moi - Yes, Swedish natives. So you see the black part, that's skin - the shiny part is pewter.

Jag tror aldrig jag sett någon stirra på mig så förskräckt som Megha gjorde tills dess att Paul skrattande bröt ihop & förklarade att det svarta visst var läder men absolut inte läder tillverkat av sameskinn utan av renskinn. Sen la han till "Santas Reindeers!". Jag vet inte hur ofta Megha kommer att ha på sig armbandet... Inte jätteofta tänker jag mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0