Massproduktion!

Känner att jag måste förtydliga - jag satt inte & höll Sandras hand på sjukhuset medan de drog hennes axel i led. Det hade ju varit eget på en helt ny nivå... Nej,  jag lämnade sjukhusbestyren åt Paul & stannade hemma med mitt garn istället. Eftersom "drive through" ännu inte applicerats på Canadensisk akutvård så fick jag rätt rejält med egentid igårmorse. Den egentiden ägnades åt att lyssna på Digilistan på P3 samt knåpa ihop lite fler skor.

Ett blått...

ett rött & turkost...

ett Marie Antoinette inspirerat...

& ett lila par fick jag ihop.

Säljer alla fyra på SWEAs julmarknad så innebär det cirka 200 kronor rakt till bröstcancerforskningen & 65 kronor till SWEAs stipendiefond. Fast... jag ska vara ärlig. Jag hade allra helst sett att all behållning gått till forskningen. Att skicka studenter till Sverige är ett fint koncept, MEN som gammal Lundaräv så vet jag ju exakt hur mycket svensk tradition de kommer att exponeras för - typ shotta vodka...

Kommentarer
Postat av: ma

Det blev inte att prova koppla upp under helgen när Mgs och Anna var här, tyvärr. Om du orkar så översätt texten till mig och skicka den via mail.

Vilken fin samling av små booties! M

2011-10-23 @ 20:09:26
Postat av: Anonym

Det översta paret fick mina associationer att fara till Finland!

2011-10-23 @ 20:16:29
Postat av: Ida

Ok, jag ska prova - men jag kan inte svenska virktermer så det kan hända att det blir lite skackigt. Hade varit bättre att visa via skype!



Det översta paret är marinblått & ljusblått men jag kan tåta ihop ett finskt par om du vill!



KRAM!

2011-10-24 @ 01:37:52
Postat av: ma

Har du några blå-gula till Swea-marknaden? Kram

2011-10-24 @ 22:34:14
Postat av: Ida

Jag virkade en toffel som var gul & blå men rev upp den eftersom den kändes alldeles för skrällig. Har en annan mer svenskinspirerad idé dock - ska iväg & köpa garn till det imorgon. Så du får se snart!



Kram!

2011-10-24 @ 22:38:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0