Me and Rainman...

Imorgon är jag ansvarig för närmare 40 studenter i fält. Alltid lite spännande att se hur det går - procenten människor som dyker upp i små ballerinaskor är förvånansvärt hög. Nu kan man ju i & för sig vara en bra geolog fastän man inte har rätt skodon, Ingrid är ett utmärkt exempel på just detta, men ändå - om närmare hälften av de kvinnliga eleverna sportar öppna lågskor så har man kanske valt lite fel inriktning... Anyway. Vad som är lite spännande det här året är att vi tydligen har ett nutcase i klassen. Han har förföljt Lisa, som är huvudansvarig för geodelen av kursen, & när Paul stötte på samma människa under helgens klättrarevent mailade han mig med raden:
Zoiks! It's Gary!

Gary är en karraktär i "Alphas" en TV-serie vi kilkar på då & då & Gary är ungefär lika kompatibel med andra människor som Dustin Hoffman i Rainman. Låter väldigt lovande...




Kommentarer
Postat av: Ingrid

Ja nu måste jag naturligtvis försvara mig med att säga att mitt val av skodon vid det sagda tillfället var baserat en aning på lite dålig information. Annars är jag ju en bra geolog ända in i ryggmärgen och äger i alla fall i dagsläget ett par meindl, ett par lundhags, två par låga haglöfs och ett par salomon skor och kan välja och vraka inför expeditioner. Man kan säga att var gång jag kör förbi barsebäcks mosse så har jag varma (läs kalla) minnen av att balansera på en tuva i tre timmar!

2011-10-04 @ 09:51:08
Postat av: Ida

Men Ingrid, det är ju en så rolig minnesbild att det inte går att släppa! Eller roligt var det ju inte då, då var bara allt missär. Herrejävlat vad kallt det var!

2011-10-05 @ 00:28:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0