Feeling hopeless

Fy fan för idag. Som vanligt när jag mår dåligt har det att göra med avdelningen - idag satte de in en riktig administrativ käftsmäll. Visar sig att den där överenskommelsen vi hade när jag började här, den där om att alla MSc-kurser skulle räknas in i min PhD, inte gäller. I FYRA ÅR har jag gått runt & trott att jag hade koll på saker & ting, men icket - inga papper i ordning, inget giltigt deal... Jag som kämpade som ett djur för att klara av fyra masterkurser samt mitt MSc-projekt under det där första året, & så räknas det inte?! Nu då... ja nu ska vi försöka paniklappa ihop någon lösning på det här problemet. Ett problem som får ses som rätt monumentalt. När ska det här eländet upphöra? 2013 då jag ska försvara min PhD - jo för deras lösning på problemet är att jag måste ansöka om att lägga till ett år på min PhD - eller när jag helt enkelt inte orkar mer & checkar in handduken?

Denna dagen... må den göra mig starkare istället för så urschligt svag som jag känner mig just nu.

Kommentarer
Postat av: Åsa

En sak i taget. Du är fantastiskt. Det här kommer att lösa sig.

Kram

2011-09-29 @ 21:50:55
Postat av: Jo

Men hur i hela fridens namn har de inte sagt det här tidigare? Hur har det gått förbi? Jag är INTE imponerad av UofT:s geologiska institution! Men som Åsa säger, det kommer att ordna sig. Du är bäst!



Stor uppmuntrande kram till dig =)

2011-09-29 @ 23:37:06
Postat av: Ida

Åsa & Jo - tack, får en klump i halsen av era fina ord.



Vad gäller din fråga Jo, de har inte insett problematiken tidigare. Jag vet inte vart det gick snett exakt, men det hände innan jag flyttade hit. Så jag kan i alla fall inte lastas för det här & det är en liten lättnad i sig.



Kram till er båda!

2011-09-30 @ 03:16:53
Postat av: ma

Examnen man tagit i ett annat land måste gå att införa i cv:n, speciellt på ett universitet som tar emot utländska studenter. Hur kunde de annars, i ditt fall, ta in dig där som studerande? Finns det en muntlig överenskommelse så måste universitetet kunna föra det över på papper, annars har de ju lurat dig. Bananas!



2011-10-01 @ 11:53:07
Postat av: Ida

Min master från UofT är registrerad, så det är inte problemet. Istället är det kurserna som spökar - jag fick veta att jag inte skulle behöva ta några kurser under min PhD eftersom jag kunde räkna mina MSc kurser. Nu, fyra år senare, har de kommit på att det här inte var ett ok deal. Alltså måste jag pressa in 6 månaders kursarbete någonstanns & det går inte ihop med mitt nuvarande PhD-schema. So... that is it. Bara att bita ihop & göra det bästa utav det.

2011-10-01 @ 15:57:56
Postat av: ma

Det kan inte enbart vara ditt problem. De, på universitetet, som godkände detta deal måste ta sitt ansvar för sitt beslut, varför var det OK då och vad gör att det inte är det idag. UofT måste var rädd om sitt rykte som utbildare av utländska studenter rent juridiskt - eller! M

2011-10-02 @ 16:01:46
Postat av: Ida

Nej tydligen så konstaterar de bara att det blev fel & så löser det på det här sättet istället. Orkar inte bråka, så nu får det helt enkelt bli som det blir.

2011-10-02 @ 16:58:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0