Artzy evening...

Företagsfest med Pauls jobb stod på kvällens schema. Vi infann oss på AGO (Art Gallery of Ontario) för mingel, rundvandring & middag. Vi inledde starkt med att Paul berättade om förlovningen för deras HR-person (Human Resources) vilket omedelbart ledde till klink, klink, mot vinglas & allmän förlovningsdeklaration. Följt av de där skriken som jag tidigare bara tänkt mig. Shit vad höga toner kvinnoröster kan ta... Sedan tittade vi på canadensisk konst. Väldigt mycket impressionism, vilket inte är min cup of tea - jag föredrog utsikten.


Om än kanske inte från alla håll & kanter - där i bakgrunden kan ni se OCAD (Ontario College of Art and Design)... Eller "The Space Cow" som jag tycker känns som ett lämpligare namn.

Avslutade med middag som gick i andan "konstnärligt upplagd". Ni vet, såsränder som ska förmedla ett budskap. Själv kände jag mest för att förmedla det verbala budskapet "för mycket smör ger en hjärtinfarkt" - men avstod. MEN, smörchocken till trots (nej, det var inte bara jag som kände ett behov av att skrapa margarin från gommen efter avslutad middag) var det en grymt trevlig kväll. Som sagt, trevliga personer & gott vin - det kommer man långt med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0