Bra, sämre, sämst...

Vi har en advokat som är bra. Han har i sin tur en yngre medhjälpare - Nina - som vi mestadels jobbar tillsammans med & hon är ok. Lite virrig, lite osäker, men ändå ok. Sen har hon i sin tur en assistent & den varelsen är så bottenlöst hopplös att jag bara... nej men jag tappar det liksom. Idag skickade jag ett mail till Nina & bad henne att klargöra om det finns några kriterier för de personer som vi måste be om brev där de deklarerar att vi har ett riktigt förhållande. Dessvärre är Nina på semester, så hennes kontorsapa svarade enligt följande:

If you are talking about the form IMM5409, that form is only for common-law partner class, not for married couple.

? Så jag knapprade ett svar tillbaka & klargjorde att vi inte var gifta. Vilket resulterade i detta klockrena exempel på oförmåga att läsa/skriva engelska:

That also for common-law partner class, not yours as you are married.

& jag får liksom lust att rusa ut i regnet & snömodden, ta tunnelbanan till advokatkontoret & dunka ett lexikon i huvudet på den här människan tills hon på något sätt antingen lyckas uppbåda ett IQ över 35 alternativt blir så vegetativ att hon förflyttas till en kruka med lecakulor & jag aldrig mer behöver ha med henne att göra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0