Can't remember what it looks like back home...

Måste bara få visa upp det där durkslaget jag köpte igår! Vitt porslin är kanske inte det allra smidigaste durkslagsmaterialet, men åh så fint jag tycker att det är! I formen är det nämligen samma som de behållare man köper bär/frukt här i Canada.


Vilket fick mig att inse att jag faktiskt inte kommer ihåg hur blåbär & hallon är paketerade i Svenska affärer. Det är liksom bara ett stort tomt hål när jag försöker tänka på det. Jag inser ju att det finns att köpa... men minnet är som bortblåst. Hjälp så länge jag varit borta...

Kommentarer
Postat av: Aleka

dom ser väl likadana ut? fast i någon slags grönpapp... tror jag =/

2012-04-03 @ 09:33:43
URL: http://swedishingreece.blogspot.com
Postat av: Ida

Säljs de i grönpapp hemma också, för så säljs de här & jag kan inte alls minnas den typen av förpackningar från ICA. Inte för att det nu är SÅ viktigt att lista ut hur de ser ut, bara det att det stör mig nu när jag börjat tänka på det... :)

2012-04-04 @ 04:54:44
Postat av: Aleka

haha förstog att de inte riktigt var grejen :) men jag tror de... har nog aldrig köpt andra bär än jordgubbar (och de säljs ju i andra kartonger) hemma. Men jag har för mig de iaf, och jag handlar bara på ica i sverige =)



Men visst är de sjukt irriterande och lite hemskt när man glömmer bort hur något funkar eller ser ut hemma. Usch.

2012-04-04 @ 15:30:25
URL: http://swedishingreece.blogspot.com
Postat av: Ida

Fy, det är hemskt när man inte kan komma på hur något är i Sverige! Eller när man inte kommer på vad något heter - typ järnaffär, blir typ ALLTID "hardware store". :)

2012-04-04 @ 19:23:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0