Herrejävlar...

Alltså... eftermiddagen var helt obetalbar. Två minuter innan konserten började svängde vi in på uppfarten, kutade in, fick biljetter, bänkade oss. En rad bakom ortens dagcentra... Inte helt lyckat. Inte nog med att vi tvingades genomlida ylandet från scenen så bjöds vi på gratisföreställning - vokal impressionism kan vi väl kalla det. Eftersom det dessutom luktade väldigt mycket kiss där vi satt bytte vi platser i första pausen. Sen genomled vi ytterligare 90 minuters fagott & så var det äntligen slut & vi kunde fly fältet. Bara det att vi sprang rakt in i Pauls mamma som inte var på gott humör hon heller - vilket ju var förståeligt med tanke på musiken, men det gjorde ju inte saken bättre. Bland annat hade vi ett helt fantastiskt litet utbyte på parkeringsplatsen. Stod & pratade när vi kom på att vi glömt att överräcka den flaska vin vi köpt till Pauls pappa, så Paul älgade iväg efter den. Pauls mamma förstod inte riktigt vad som hände, så hon frågade vart han tog vägen & jag svarade att han gått för att hämta en flaska vin.

Pauls mamma - Åh, jag önskar att Milan kunde sluta samla på gamla flaskor! Vi tillverkar ju knappt något vin alls nuförtiden & jag vill att han ska tömma källaren!
Moi - Nej men... det är inte en tom flaska, det är en ny.
Pauls mamma - Jaha. Den flaskan som vi tog med förra helgen & som ni inte tyckte om.
Moi - Va? Nej!
Pauls mamma - Ja med det var ju inte direkt så att ni drack den, men visst - ge tillbaka den.
Moi - Eiik! NEJ! Vi tyckte inte alls illa om den, vi öppnade bara en annan flaska för att den var mer kyld & vi ger inte alls tillbaka den. Vi har helt enkelt bara köpt en ny flaska - som en present!
Pauls mamma - Jaha, då missförstod jag väl som vanligt då...
Moi - ...*

* Perplex tystnad tills dess att Paul kom tillbaka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0