När tar smärtan slut?

Ni kommer ihåg vårt lilla garlic mustard ryck i helgen? Visar sig att det ger GRYM träningsvärk att dra 30 cm höga ogräs i två timmar. Med GRYM menar jag att det gör så där ont i baksidan på låren att jag skriker lite när jag sätter mig på en stol & att det är en plåga att sätta sig på toalettstolen... Att jag knallar runt som om någon stelopererat benen på mig & att jag slog Paul i panik när han skulle vara snäll & försöka mjuka upp musklerna med lite massage. Sen i söndags har det här alltså hållt i sig & jag kan ärligt talat bara minnas en enda gång i mitt liv när jag haft mer träningsvärk. Men det var back in the fat days, när jag fick spänningshuvudvärk bara av att titta på sport på tv, så det räknas inte riktigt.

Så med det sagt så vill jag bara be dig Josefin om ursäkt för det där passet styrkegympa jag tvingade dig till i Lund. Jag vill också be om ursäkt för att jag hånskrattade åt dig när du förklarade att det var en plåga att försöka böja benen ner till toalettstolsnivå. Men synden straffar sig själv & allt det där...


Kommentarer
Postat av: Jo

Hahaha! Ja se där ja, så kan det gå =) Ja det var en mkt smärtsam vecka. Vi var ju på passet på en onsdag, på lördagen gick jag in till stan som tog ca 5 min och var helt slut efteråt, gjorde så ont. Så du har mina sympatier =)



Kram!

2012-05-03 @ 18:03:42
Postat av: Ida

Fast jag kom på sen att det inte var träningsvärk utan en sträckt muskel i vänster lår. Tog mer än en vecka innan det var någorlunda bra igen, kan fortfarande känna av det då & då. I vilket fall - ont gjorde det & jag fick lite mer förståelse för dig, så nått lärde jag mig väl!



KRAM!

2012-05-03 @ 18:44:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0