To Iris!

Mammut vill förövrigt posta ett eget inlägg idag - för att gratta fina lilla Iris i Lund på hennes treårsdag!


Mumin är lite blyg & gömmer sig bakom ett helt gäng rosor - men Iris, de är för dig!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Nemen ååååååååhhhh. Hon tackar och bockar från djupet av sitt lilla katthjärta. Och hennes matte dör sötdöden! Fina ni!

2012-04-24 @ 10:43:33
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Ida

Fast det var du som började! Jag ägnade säkert tio minuter av gårdagen att bara "ÅHHHH!" över Iris kattungebilder. SÅ SÖT! Herregud, jag får kattungecravings bara jag tänker på det!

2012-04-24 @ 14:41:01
Postat av: Matilda

Jag med, jag kan inte se små hårbollar utan att dö sötdöden & tänker att någon gång, då ska det minsann bli en katt till! Hon var världens sötaste kattunge och är nu världens vackraste kattfröken! Som en kan älska de små liven.

2012-04-24 @ 16:27:44
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Ida

Kattungar ÄR farliga, de nästlar sig in i ens hjärta & stjäl det! Minns första gången jag såg Wilma, hon var bara 5 veckor gammal & så söt att socker kom på skamm.



Hoppas också att det ska bli en till katt någon dag, en liten kompis som Mammut kan leka & sova i en liten pälsknut tillsammans med! Är bara lite orolig för hur han hanterat en kattunge, hankatter är lite... oförsiktiga när de leker. Det dräms lätt till med tassen så att små kattungar gör volter över golvet tills de kraschar under kökssoffan...

2012-04-24 @ 16:36:31
Postat av: Matilda

Iris var ju inte precis sitt vänaste jag när Harry flyttade in till oss, därav utflytten efter en vecka... Men, jag intalar mig att kattungar är tåliga varelser och att Mammut som är så fin minsann aldrig skulle drämma till hårt ;)

2012-04-24 @ 20:48:54
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Ida

Nej vad tråkigt... det hade ju varit mardrömmen om vi kommit hem med en liten kattunge & Mammut förvandlats till ENSAMKATT helt oväntat. Ta i trä!



Mammas Wilma är väl egentligen en ensamkatt hon med - hon tolererar Silly (som ju ändå är hennes egen unge) men kan fortfarande vara helt skoningslös mot stackars Totte som är totalt oförmögen att försvara sig själv. Det har blivit ett par vändor till veterinären under årens lopp (söndergråten varje gång) men de senaste åren har det blivit mycket bättre. Troligtvis för att Wilma blivit äldre & lugnat sig lite. Så det kanske går att försöka igen om ett par år när Iris blivit äldre?

2012-04-24 @ 21:02:03
Postat av: Matilda

Ja, det är min tanke! :)

2012-04-25 @ 10:52:15
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0