Cupcakes a la polsk linguistik...

Tidig morgon för att baka cupcakes till Pauls jobb. FÖR tidig - jag läste fel i receptet, dubblade mängden vatten & fick börja om från scratch... Gjorde mig ju inte piggare direkt. Hann i alla fall få klart ordern innan Paul var tvungen att åka, så ingen skada skedd. Idag blev det ett gäng cupcakes till hans kollega Magdalena.
Som råkar vara doktorand i polsk linguistik - så det fick bli små böcker på hennes cupcakes. Naturlish i polens färger. Kände mig väldigt nöjd med just den biten.
Happ & nu är klockan nästan nio & det är dags för mig att ta itu med MIN doktorand - så att jag kanske någon gång kan baka ett gäng cupcakes med "R2", "HP" & lite dinoflagellater. Eller not...
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Så himla fina!!

Älskar också mango! Var nog inte mangodrycken i sig det var fel på, jag hade bara fått tag på ett par lite övermogna, väldigt söta mangos :( Bättre med de som är lite syrligare! Och kanske lite mer citron i :)

Svar: Tack! Pysslade ihop dem igårkväll - vilket betydde att vi inte kunde se "The Expendables" som Paul ville se. Oj så synd...
Äter fryst mango som en del av min frukost varje dag - det blir panik i huset om de tar slut. :)
Ida

2012-08-21 @ 18:34:33
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0