Jippie!

Idag nådde jag Princess Margarets mål för att få gå en dag under "The Weekend to End Women´s Cancer"! För att få gå en dag måste man nämligen samla in minst $1250 (båda dagarna=$2000) & efter en ny födelsedagsbakorder kom jag idag upp till $1265. Jag är så sjukt stolt över den siffran, mer än 8500 kronor & allt i bak/virkintäkter! Mitt team - Team UofT St. George - har hitintills lyckats samla in mer än 45000 kr. Inte så illa för tio studenter! Om lite mer än en månad går starten för våra 30 km & jag ser fram emot det så mycket! Faktiskt ännu mer än förra gången, för den här gången har jag verkligen kämpat ihop varje öre! Inte en enda donerad krona utan att jag presterat något tillbaka. Det känns himla fint! Jag tror att jag ska fira lite redan nu till helgen, tänker rosa daiquiri!

Kommentarer
Postat av: Jo

GRATTIS!!! Gud var du är duktig! Ni är =) GO YOU!

Stor kram!

Svar: Tack! Det känns så himla bra! Jag var säker på att jag skulle få ihop hela summan utan problem den här gången, har legat i & sålt kakor/skor sedan november - så det har rullat in pengar så smått hela tiden - men det var ändå skönt att nå målet! Får jag ihop 735 dollar till får jag gå båda dagarna... men jag tror att det är lite kört. Fast jag kan leva med det, var rätt mör efter förra gången. 30 km på betong känns i kroppen!
Ida

2012-08-02 @ 10:24:02
Postat av: Jo

Gäller att ha RIKTIGT bra skor. Hejja, hejja!

Svar: Ja... gud, har ångest över det. Skulle ha köpt ett nytt par för länge sen, men det har inte blivit av. Måste jag köpa ett par NU så att jag har lite tid att gå in dem!
Ida

2012-08-02 @ 21:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0