Ny dag...

Jag har bestämt mig för att det är en ny dag idag. Oavsett vad som händer så SKA jag bara inte vara så ledsen som jag var igår. Punkt slut. Istället ska jag försöka kannalisera min gamla prefekt i Lund - vatten på en gås. Sen om det nu skulle råka tippas en himla massa vatten över sagda gås... inga bekymmer. Det bara rinner av. Så - det är min mentala målbild för idag. Bara tänka att livet inte alltid är så där lätt & friktionsfritt som man kan önska, men att det bara är att ta de nedgångarna & gå vidare. Samt att jag i alla fall samlar på mig en himla massa skinn på näsan!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Jag har ju jobbat en del med doktorander och deras arbetsmiljö, i Sverige finns det doktorandombudsman (http://www.ldk.lu.se/ombudsman). finns inget liknande på UofT?

Svar: Jag ska försöka boka ett möte med min kommittee medlem som har stöttat mig tidigare. Känner att jag åtminstonde måste få prata av mig med henne - får se vad hon råder mig.
Ida

2012-08-14 @ 17:48:42
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Jo

Du får massor av moraliskt stöd från mig! Du är en fantastisk geolog och de som inte fattar det är idioter.

Gigantisk kram till dig!

Svar: Tack Jo. Det är lite jobbigt nu, men jag kämpar på & skiter det sig - ja då får det väl göra det. Jag kan ta den smällen. Samtidigt hade det ju varit himla skönt att få den där titeln & kunna tacka för kaffet & dra.
Ida

2012-08-14 @ 17:54:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0