Stolt!

Jag har skrivit om det förrut - men jag måste få plita ner ett par rader till - för jag är SÅ stolt över min farmor! Som precis har startat en ny termin på folkhögskolan. Nästan 84 år är hon, ändå knatar hon dit i ur & skur för att lära sig mer. Jag tycker att min farmor är världens häftigaste & uppenbarligen är jag inte ensam om det, imorgon kommer TV4 till farmors skola för att intervjua henne. Fast ännu häftigare tycker jag att det är att farmors rektor har talat om för farmor att hon höjt studiemotivationen på hela skolan. Lite "Jaha... men om hon orkar så har ju inte jag något att direkt skylla på eftersom jag är ett halvt sekel yngre".
 
Det är så himla fint att min envisa, varma, fnissiga, generösa farmor - som lagar världens godaste mat & är mästare på att skämma bort en - inte bara gör vårt liv så mycket bättre, utan även inspirerar andra!
 

Kommentarer
Postat av: Jo

Men vad roligt! Måste jag kolla upp om jag kan se på TV4-play. Kommer det sändas imornkväll (fredag kväll =))?

Svar: Har inte riktigt koll på när det sänds, vet att de filmar idag - men måste kolla sändningstid med farmor. Så fort jag vet tipsar jag!
Ida

2012-08-31 @ 00:07:10
Postat av: Ida

App, nu har farmor informerat mig om att intervjun kommer att sändas under måndagens nyheter 6.35, 7.35. 8.35. Samt finnas uppe på TV4 Play. Nyheterna Luleå.

KRAM!

2012-08-31 @ 15:03:12
Postat av: Jo

OK, då ska jag försöka komma ihåg att kolla =)

Kram!

Svar: Ska också försöka kolla på måndag, tror att jag ska kunna se det trots regionkodningen. KRAM!
Ida

2012-09-01 @ 01:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0