Det här med bröllopsmarsch...

Funderar lite på hur det ska gå till när vi gifter oss nästa sommar - det här med intåget tänker jag väl kanske mest på. Uttåget blir väl lite som det blir, då är man väl mest bara glad. Men intåget... åh, det är då saker & ting kan gå fel. Att jag snubblar på fållen (om jag nu har en lång klänning), att jag börjar fnissa åt orgeltanten... möjligheterna är många & vad ska man gå in till förresten? Kollade lite på Victorias bröllop & att bara STÅ i kyrkoingången helt stilla känns inte som ett bra alternativ. Fniss-varning på Ida. Sen lär det ju inte finnas en hel uppsättning trumpeter i kyrkan så det går ju också bort. Hade jag fått välja helt själv hade jag helt klyschigt kört på bröllopsmarschen från Sound of Music... men jag har en känsla att jag kanske inte kunnat lobba in den hos Paul. Åh andra sidan HADE den passat rätt bra på oss två! En dröm hade ju också varit att få till något personligt med alla som man känner - kan lätt se framför mig lillebror på elgitarr uppe i predikstolen!
 
Uppdatering: Introducerade Sound of Music idéen till Paul & fick svaret "how well do you think ålderdomshemmet kör will do with the words?". Sabla party pooper.

Kommentarer
Postat av: Jo

Det var faktiskt lite fail på Viktorias inmarsch. Borde ha varit dramatisk öppning av dörrarna precis när rätt musik började spela, som i Norge http://www.youtube.com/watch?v=2jIBWkDGZtw

Svar: Ja, det var ju faktiskt MYCKET bättre att göra det på det sättet! Det norska bröllopet var förövrigt så himla fint, bortsett från brudbuketten.
Ida

2012-12-10 @ 22:45:36
Postat av: Trillingnöten

Hahaha, alla dessa val! Nu, när jag läser detta är jag glad att det blev litet och borgerligt för oss. Jag hade nog blivit gråhårig annars, innan allt var över!!

Svar: Det blir rätt litet för oss också, bara en 30-40 gäster max - så jag tänkte att det inte skulle vara så mycket "kring". Haha... :)
Ida

2012-12-11 @ 01:49:59
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0