Gnällgänget...

Somnade halvvägs genom Avatar igårkväll & sov nästan 10 timmar - så jag kände mig lite piggare i huvudet när jag vaknade i morse. Om än något mer täpt, sinusinfektionen ger sig inte så lätt. Paul däremot vaknade som världens vrak & på alldeles fel sida av sängen. Antar att det lätt blir så om man har haft så mycket feberfrossa under natten att man fått sova på handdukarna från badrummet... Vi är alltså ett rätt slaget gäng här idag, frukosten intogs under snuvig halvtystnad, enbart avbruten av Pauls besvikna utrop när han insåg att köttbullarna inte var i närheten av farmors. Surprise, surprise.
Nej usch. Jag inser ju att jag är typ tidernas gnällbloggare just nu, men det känns lite tungt att vi åker hem redan imorgon & typ HELA vistelsen tillbringats med olika krämpor för en eller oss båda. Känns lite som om vi bara behöver pricka in lite ryggskott för att göra samlingen komplett. Suck... Nej, måste försöka rycka upp mig nu - om än bara för att leta reda på ett apotek som är öppet så att Paul kan få lite alvedon. Ja, & så ska ju Josefin & jag titta på Gretaklänningar också. Har ju bara idag på mig att göra det (& sen grunda bröllopsklänningsbeslutet på hur de känns) så det spelar liksom ingen roll att jag inte känner mig speciellt på att prova kläder. It is now or never, så bara att bita ihop & klämma in julfläsket i svensk couture!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Alvedon kan man köpa lite varstans nu, bl.a. I matvarubutiker eller på mackar :)

Så tråkigt att ni har varit sjuka hela vistelsen :(

Svar: Tack, bra tips - det är sånt man liksom missar när man inte bott i landet på länge! Man glömmer bort hur "vardags-service" fungerar, mycket märklig känsla!
Ida

2012-12-31 @ 14:44:08
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se
Postat av: Trillingnöten

Fy tusan vad trist att vara så sjuk så länge! Jag hoppas att ni kan njuta lite utav nyårsafton i alla fall. Och att 2013 blir ett riktigt fint år för er!

Svar: Tack! Jag har bestämt mig för att det ska bli ett KANON år - vi gifter ju oss för tusan! :) KRAM!
Ida

2012-12-31 @ 17:23:10
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Målvaktsmamman

Gott Nytt friskt 2013 på er! En dubbel Treo tror jag hade gjort susen:) Något trött Nyårsdag blir det med Ms Bree...jag har ju en novellsamling att luta mig tillbaka på. Ser med spänning fram emot Juni 2011 och framåt i morgon!

Gott nytt år och hälsa Paul.

Svar: Gott Nytt År! Vi satsar definitivt på ett friskt sådant! Första åtgärd blir att skicka Paul till läkaren för penicillinkur.
Ida

2012-12-31 @ 17:27:18
URL: http://malvaktsmman.blogg.se/
Postat av: Camilla

Glömde det viktigaste, gott nytt år och god fortsättning! :)

Svar: Gott nytt år till dig med! Hoppas ni hade en jättetrevlig kväll & att ni får ett riktigt fint 2013!
Ida

2013-01-01 @ 08:49:47
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0