Det här med att fotografera...

Jag tänker ibland att jag ska sätta mig in mer i hur man fotograferar bra... men det blir liksom aldrig av, tiden räcker inte till. Så när jag på något vänster blev ansvarig för att fota omslaget till nästa SWEA-blad så kände jag hur kreativitetspaniken kom krypande. Jag testade först att lägga kakorna på olika våningar i ett kakfat. Det fungerade så där, känns ju kul om man de facto kan läsa texten...


Sen raddade jag upp dem på ett av våra tallriksunderlägg - men då såg det mest ut som om Rainman varit framme & stylat fotot...

Så jag gick lös på mjölpåsen istället & då kändes det lite bättre. Vad säger ni, är detta ett oki framsidesfoto (finns i olika versioner med fokus på olika kakpartier) eller måste jag spåna vidare?

Kommentarer
Postat av: Jo

Jo men den var ju fin. Lagom spontan =) Angående att sätta dig in i saker; du som älskar Amazon borde väl kunna hitta en bok med tips om fotograferingstekniker?

Jag för min del tycker du är en mycket duktig fotograf =)



Kram!

2012-02-19 @ 20:09:32
Postat av: Ida

Åh tack tack. Har faktiskt ett par böcker i ämnet, från just Amazon, bara inte tiden att de facto LÄSA dem. Men, men... någon dag kanske jag har lite mer fritid än nu.



Kram!

2012-02-19 @ 22:57:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0