Dinner at the Black Tomatoe...

I maj firar ju SWEA Toronto 30 år - med stort pådrag i Toronto följt av efterresa just hit till Ottawa. Schemat för Ottawabiten inkluderar cocktails hos ambassadören, men även middag på restaurang "Black Tomato". So, när jag fick syn på BT under morgonens vandringar så fanns det liksom inget annat middagsalternativ. Var tvungen att testa! Stället var himla charmigt, bara massa sten & trä - men fruktansvärt kallt. Det är dock standarden här i Ottawa. Canadensare verkar oförmögna att bygga varma hus. De bara "Nejmen oj... ett fönsterglas var väl kanske ingen lysande idé nu när det är minus 20 ute... men inget att göra åt nu!".


Faktum var att det var så kallt att vi åt våra sallader, drack ett glas vin (moi) & ett glas öl (Paul) & sen drog vi till Fairmont igen. Det stället är så stort att effekten av undermåliga mängder fönsterglas inte blir fullt lika påtaglig.

På Fairmont beställde jag in ytterligare ett glas Sauvignon Blanc medan Paul slog på stort & drog till med någon otroligt chokladigt i ett martiniglas. Sedan satt vi bara där & njöt av utsikten, det självspelande pianot & det faktum att vi har så himla jäkla trevligt när vi åker iväg på äventyr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0