Up in the Air Mumin!

På lördag flyger vi till Ottawa, & med vi menar jag Paul, moi & Mumin. Jepp - itte bitte kitte är numera också inbokad på Air Canadas flygning till den canadensiska huvudstaden! Eftersom detta är första gången fluffbollen kommer att utsättas för höga höjder tänkte vi att vi skulle börja exponera honom så smått för "vidunderliga luftmassor under den fysiska kroppen". Vi började således med att plocka bort hans favoritkudde i soffan - den kudde som vi vanligtvis lägger horisontellt uppe i hörnet så att han kan sova på den. Borttagandet av kudden föll inte väl ut. Mammut kunde inte alls förhålla sig till kuddens ickevara. Allt blev bara väldigt jobbigt.


Vi försökte peppa - men möttes enbart av stora stirrande ögon som tycktes säga "Voffo gö ni på detta viset?". Så vi la tillbaka kudden & försöker nu intala oss själva att lördagens flygning kommer att gå STRÅLANDE trots bristande förberedelser.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Äsch, Mammut är ju cool - han fixar det! Iris håller tassarna för honom och skickar pussar.

2012-02-10 @ 09:44:10
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Ida

Ja vi hoppas att det ska gå bra! Bilåkande är inget problem - han tycker att det är kul, men flyg är en annan femma. Flög en massa med Totte när jag bodde i Sverige & i början var det HEMSKT. Sen lärde han sig & blev värsta tuffa resekatten - så jag hoppas att Mammut ska vara sån från start. Har du flygit med Iris någon gång?

2012-02-10 @ 13:40:25
Postat av: Matilda

Aldrig flygit, men hon är stencool när vi åker tåg. STENCOOL. Men hatar att åka bil... MJAUMJAUMJAU i 40 mil!

2012-02-10 @ 21:24:23
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Ida

Totte har åkt tåg en gång & det gick bra, bilen är inte heller något problem så länge man ligger under 90km i timmen - över det blir han stressad. Vad gäller Mammut så har ju bara testat bil & det går hur bra som helst (tackar gudarna för det, jag vet hur jobbigt det kan vara med jamande katt mil efter mil efter mil...). Faktum är att han blir helt hyper & glad när vi tar fram hans fraktväska, springer fot under den & studsar in så fort vi ställer ner den på marken. Eftersom det i sig är ett så UDDA kattbeteende hoppas jag på att han ska ÄLSKA flygplanet.

2012-02-10 @ 21:29:25
Postat av: Matilda

Klart han gär, Mammut är ju kung!

2012-02-11 @ 18:43:46
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Ida

Ha, passande ordval - Mammuts pappas vardagsnamn är nämligen Elvis!

2012-02-12 @ 00:53:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0