We vote for ASTRID!

Efter all den där maten kom jag hem & bara "Paul, det blir mackor till middag". Lax/avocado för mig, PB för Paul. Fast... är det födelsedag för en svensk prinsessa måste vissa eftergifter göras...


Så vi sprättade en flaska Mum(m)! Jaja... vi hade kunnat köpa "Bambino" - men dels så är det inte drickbart & dels så hade det indikerat fel kön, So, Mumm it was and it was good!

Efter det hade jag velat bjuda på prinsesstårta (ja... jag är cheesy, men so what) med det har de ju inte här. Så jag sa till Paul att jag hade en sista odekorerad cupcake & lite överbliven jordnötsglasyr & ville han ha den? Jo, det ville han. Fast varje gång jag frågade om det var nog med glasyr fick jag bara en liten besatt huvudskakning till svar. So, det hela mynnade ut i någon slags vanskapt jätte-cupcake. Men jag ser på det så här, Paul var överlycklig & allt som gör honom överlycklig samt får honom att samtidigt tänka på Sverige = bra.

Sen diskuterade vi namn på den lilla prinsessan. Nästan alla SWEA-tanter tippade på Louise, men vi hejar på Astrid. Tänk, Drottning Astrid av Norrbotten... det hade varit något allt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0