Canadian Christmas #2 draws closer...

Prick klockan 12 på lördag har vi fått order om att infinna sig hos Pauls gudföräldrar för ytterligare mer jul. Senare än det & vi blir rullade i lönnsirap & canadagåsfjädrar. Jag skulle ljuga om jag sa att jag såg fram emot det. Det här med att jag måste ha på mig lopparmband är ju bara ytterligare sten på bördan... Mitt största dilemma just nu är dock vad tusan vi ska ge till Pauls gudfar som lider av alzheimers. Den elaka delen av Ida röstar för att vi bara ska ta med lite ihopknölat presentpapper & sedan sprida ut det kring honom när han tar sin lilla "efterlunchtupplur", så att han tror att vi redan öppnat presenterna - bara det att han inte kan minnas vad han fick. Den mer ansvarstagande delen av mig tycker däremot inte att detta koncept är helt kosher & sålunda är vi i behov av presentuppslag. Jag tänker en naturfilm - något om candensiska vargar eller något. Så att det är lite spännande, samtidigt som det utspelar sig i en omgivning som han kan relatera till. Eller så kan vi ge honom ett puzzel, så håller han sig sysselsatt fram till år 2013.

Kommentarer
Postat av: Jo

Hmm, kanske inte jättebra för karmakontot att lura en stackars sjuk man... Om ni vill köra på naturfilm kan jag varmt rekommendera Planet Earth. Visserligen är det ju inte kanadensiska vargar men den är verkligen helt fantastisk. BBC i sitt esse =)



Kram!

2012-01-12 @ 23:38:55
Postat av: Ida

Nejmen jag tycker att jag får NOG pluspoäng i & med att jag ens åker dit. I mean, två gånger tidigare har jag fått loppbett när jag varit där...



Mamma & Magnus älskar också Planet Earth, så det är vad jag kommer att lobba för.



Kram!

2012-01-13 @ 03:23:56
Postat av: Matilda

Haha, ELAKT Ida, ELAKT ;)

2012-01-13 @ 13:55:40
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Ida

Suck, jag inser att den elaka sidan av Ida ännu en gång blivit nedröstad. Jaja, vi får väl köpa en riktig present då!

2012-01-13 @ 16:09:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0