Diaper Craft!

Hm... jag har funderat lite, det finns ju en sak med baby showers som onekligen hade varit underhållande. Diaper Crafts!


Jag har ju inte så mycket erfarenhet av baby showers, men de som jag delade bord med berättade entusiastiskt om fantastiska kreationer de sett under tidigare showers. Som "an entire motorbike crafted from diapers with a little teddy bear riding it!"... Nu kanske ni bara "Men Ida... tacky, hade du verkligen sett fram emot en luftballong gjord av blöjor?". Nej men klart som tusan inte - MEN, här kommer det fina i kråksången. Tydligen är det ofta manliga släktingar som tåtar ihop konsten, närmare bestämt den blivande moderns pappa. Alltså... bara tanken på att räcka över en 100+ blöjor till min far psykiatrikern med uppmaningen att vara kreativ (pappa, jag vill ha en T-rex!) får mig att överväga att försöka bli gravid omgående. Något så otroligt roligt det hade varit att se hans min! Jag säger inte att pappa inte är världens stöttande, för det är han, men om jag bett honom om något sådant tror jag att hans ögonbryn förflyttat sig bakom hårfästet. Sedan hade han konsulterat mamma gällande orsaken till deras enda dotters dysfunktionella tänkande.

Uppdatering: Det har ju visat sig vara en otrolig källa till fnitter denna morgonen. Helt enkelt genom att applicera diaper craft konceptet på mina vänners pappor. Som exempel, vad tror du Jo - hade din pappa (stridspiloten) glatt småsjungandes tagit sig an uppgiften att tejpa ihop blöjor till en skalenlig version av Jas Gripen?

Kommentarer
Postat av: ma

Ida, lugn! Det är nog ingen kost för pa och mig att vecka blöjor så fyndigt att slutresultatet skulle vara svårt att skilja från Einstains hjärna! Kram från mor din!

2012-01-16 @ 20:58:42
Postat av: Ida

Mamma, jag hyser inga tvivel å dina vägnar - du är så otroligt pysslig & kreativ att jag misstänker att du hade kunnat bygga upp Versailles i blöjor om du blivit ombedd. Det är mer själva konceptet, att introducera konceptet blöjkonst för pa med någon typ av förväntan kopplat till det, som får mig att vika mig av skratt! :)

2012-01-16 @ 23:05:39
Postat av: Jo

Hahaha! Ojoj, pappa skapandes med blöjor, den bilden kommer nog roa mig ett tag framöver. Inte bara det att han skulle tycka illa om konceptet i sig, det faktum att han har noll och inget tålamod skulle ganska snabbt fälla kreationen även om han mot förmodan skulle få för sig att hitta på nåt sånt =) Men tack för tanken!



Puss!

2012-01-17 @ 22:11:36
Postat av: ma

OK, jag förstår hur du tänker och ser hur omöjligt det skulle bli att förverkliga uppdraget. Men skulle ett mer vinnande koncept kunna vara t ex tomhylsor av älgpatroner eller pantburkar för att sätta igång kreativiteten, fast inte kopplat till bebisar!

2012-01-17 @ 22:35:33
Postat av: Ida

Jo - Fniss... Det är ju en SÅ rolig tanke: en tom hangar, en stridspilot & två ton blöjor + tejp. Jag tror att man hade kunnat lämna din pappa där i en vecka & återvänt till en väldigt kylslagen stridspilot & noll blöjkonst. :) Men ärligt, hade min pappa tåtat ihop något liknande hade jag nog blivit så chockad att jag fött ungen på fläcken.



Ma - Nejmen pappa är ju jättehändig med trä & dylikt, så jag ifrågasätter inte hans skaparförmåga i sig. Det är just blöjorna som gör det så vansinnigt på alla plan!

2012-01-17 @ 23:11:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0