När man känner smaken...

Två gånger på en vecka har det hänt nu, att minnet av en speciell typ av mat helt plötsligt poppat upp i huvudet på mig så starkt att jag kan känna EXAKT hur gott det hade smakat. Först ut - Svensk pizza, med alldeles papperstunn botten, skinka & smältande ost. Tillsammans med pizzasallad. Väldigt märkligt med tanke på att jag i princip aldrig äter pizza ens när jag är hemma i Sverige. Sist var i somras, men då hade jag gått ta mig tusan 110 km på 78 timmar, så jag var liksom värd det. Fast nyss fick jag craving på något ÄNNU märkligare, chokladbollar - & jag kunde precis känna smörsmaken & havren i kombo med pärlsocker. Sist jag åt en chokladboll? Um, någon gång 2001... så det är ju ett tag sedan. Blir ju spännande att se vad som kommer här näst, plommonpuré på burk kanske?

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag fick en sån galen craving en gång för ca 5 år sedan efter mums-mums. Jag var bara TVUNGEN att få äta mums-mums. Då hade jag inte ätit det på minst 12 år. Efter det har jag inte velat äta det igen. Får se om ytterligare 7 år =)



Kram!

2012-01-14 @ 00:11:03
Postat av: Ida

Ja det var lite otippat! Mums-mums känns ju väldigt mycket som något man bara åt som barn. Lite roligt på just spåret mums-mums är att min farmor hade cravings på dem när hon väntade Roland. Fortfarande idag har hon svårt för dem eftersom hon föråt sig då. :)



Kram!

2012-01-14 @ 14:13:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0