What to do?

Oki, imorgon är det den här personens namnsdag.

Inte Mammut då, vad jag vet så finns det namnet ännu inte med i svenska almanackan, utan den något mindre hårige individen. Jag vill göra något trevligt, men kan inte besluta mig för vad. Antingen möta upp honom för middag på en restaurang som vi varit nyfikna på himla länge, eller så dra igång projekt "trerättersmiddag" & välkomna med bubbel i dörren när han kommer hem. Velar än hit & än dit, så jag tänkte att ni kanske skulle kunna hjälpa - vad hade ni uppskattat mest om det varit er namnsdag? Alla förslag mottages tacksamt!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag hade gärna gått på restaurang :)

2012-01-25 @ 21:33:05
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/
Postat av: ma

Ja, tyvärr inget förslag som känns toppen, men en Pauls-dags-kram kan du du ge honom från oss, inkl från kattrion. M

2012-01-25 @ 21:34:02
Postat av: Ida

Camilla - då blir det restaurang!



Ma - Absolut, blir sex kramar då. Eller sju, jag får väl räkna med farmor också!

2012-01-25 @ 21:51:03
Postat av: Nina

Firar ni alltid namnsdagar? Det gjorde vi när jag var liten. Frukost på sängen, något litet paket och så fick man välja mat på kvällen. Men jag har inte lyckats få in det här hemma nu som vuxen, trots att jag försökt i ett antal år nu...

2012-01-25 @ 23:06:06
URL: http://denvassastekniven.se
Postat av: Ida

Vi gör ju det. Har alltid firats lite smått, så där som du beskriver, i min familj & jag tycker att det är himla trevligt. Enligt mig kan man aldrig fira för mycket! Sedan är det väl också så att det har blivit ännu viktigare att hålla fast vid olika traditioner sedan jag flyttade från Sverige, så namnsdagarna är definitivt en sån sak som förstärkts ytterligare i & med att hemlängtan växt till sig.

2012-01-25 @ 23:12:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0