Brudklänningsångest - CHECK!

Jag har fruktstund på kontoret - det innebär i princip två saker:
 
1) Jag äter päron från sydafrika
2) Jag sitter & tittar på sidor med brudklänningar & har ångest
 
Den där ångesten bottnar inte direkt i det absurda i att mitt päron rest hela vägen hit från det land där lillebror just nu hänger & surfar, nope - det är äkta brudklänningsångest. Så fort jag bara tänker brudklänning blir det liksom jobbigt. Allt är så fult & puffigt... & allt som är kort kommer utan ärm. Vägrar stå & hasa upp klänningslivet hela bröllopsdagen. Om jag nu väljer en kort klänning (vilket jag ännu inte är helt 100 på) så uppenbarar sig genast ytterligare ett stort problem. Antingen är klänning lite för sexig (även om jag tycker att den här är så fin!) eller så blir jag orolig för att den ska bli för mycket dockklänning (älskar den här klänningen men puffet - too much?). Mittimellan verkar inte existera - vilket får mig att slita mitt hår & så rullar det på & jag svär för mig själv & bara "men bestäm dig NU så att du slipper ägna mer tid åt denna menlöshet!!!". Så nu frågar jag er, vad tror ni hade passat mig?

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag tycker att båda är jättefina. Tycker inte att den första är för sexig eller den andra för puffig. Den första tycker jag nog bättre om för det händer lite mer i den fast jag kan ju hålla med om att den hade varit bättre utan hålet i ryggen. Skicka mig ett mail med lite bilder på potential så kan jag kanske hjälpa lite =) Så får vi ta den där skype-daten som inte blivit av =)

Kram!

Svar: Hm, men du - det var ju en bra idé. Jag får samla ihop lite länkar & skicka till dig & Sussie så får ni komma med feedback. Lite virituell brudklänningsshopping med mina tärnor i brist på fysisk shoppingrunda!
Ida

2012-07-20 @ 13:49:33
Postat av: Jo

Eller hur! Det är ju det som är vår uppgift =)

Svar: Yey! Oki, jag ska ta lite tid & gå igenom de klänningar jag tycker bäst om så här långt & skicka till er. Ska bli skönt att få lite feedback!
Ida

2012-07-22 @ 00:40:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0