Det här med bröllopspresenter...

Pallavi & David önskade sig "non boxed gifts" - men andra ord, pengar eller presentkort i kuvert. Jag inser att vissa säkert tycker att det är tråkigt/smågirigt, men jag förstår dem verkligen. I mean, Paul & jag har bott ihop i mer än tre år & har typ allt som vi kan tänkas behöva. Vi VILL INTE ha brödrostar & mer pryttlar, snarare mindre om vi nu ska flytta hem till Sverige någon dag. So, vi köpte ett fint kort - la ner ett par nya sedlar & kompleterade med ett presentkort på cupcakes/tårta när de än vill ha något att bjuda på. 
 
Men eftersom jag kör randomiseringar på datorn just nu & det tar sjukt lång tid så beslutade jag mig för att ta en närmare titt på vad theknot säger om bröllopsgåvor & hittade en liten guldgruva - en lista med de värsta bröllopspresenterna någonsin. Så roligt! Mina favoriter så här långt:
 
"A check from my husband's friend, and in the 'for' line, it said 'vasectomy.'"
"A used walking cane."
"Dental floss."
"A picture frame with the wrong initials on it."
"A book that a friend of mine had written and dedicated to me alone, not my husband (he apparently has a large crush on me)...very stalkerish."

Kommentarer
Postat av: Aleka

Tycker de är lite tråkigt, men ändå smidigt att ge pengar. Här i grekland ger man alltid pengar. Ett litet vitt kuvert som finns att köpa överallt. Så skriver man en liten hälsning och lägger i så mycket pengar man kan och tycker är passande (oftast 50€). Lite opersonligt kan jag tycka, men samtidigt mycket bättre än att få massa saker man inte vill ha, tycker om eller har plats för.

På familjeliv finns de en låång tråd med rubriken "den sämsta pressenten jag ha fått" eller liknande. Otroligt underhållande och man blir verkligen helt chockad över vad folk får för sig att ge bort!

Svar: Det är ju som sagt lite trist - men absolut mer vettigt. Vi tänker att vi ska lägga upp ett wedding register, men för vår bröllopsresa. Så att folk kan bidra med en liten bit av en flygbiljett, en middag i någon stad vi tänker besöka & så vidare.
Åh - MÅSTE ta en titt på den länken, du kan inte lägga upp den?!
Ida

2012-07-21 @ 18:48:56
URL: http://swedishingreece.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0