Dum...

Det är ju inte utan att jag känner mig rätt korkad idag - som litade på väderappen & bara "Nejmen paraply behöver jag inte idag!"... Um, det hade jag ju verkligen behövt kan jag säga. För nu sitter jag här på avdelningen & ute regnar det av bibliska mått & grannbyggnaden blev precis träffad av blixten - vilket ju i sig bjuder på rätt mycket spänning, kommer det att börja brinna? Klarar vi oss från att utrymma komplexet så är tanken naturligtvis att det ska forsätta så här de närmsta halvdygnet, så det blir ju intressant att ta sig hem. Jag får väl plocka ur alla artiklar ur någon map, typ "Annelid Cocoons", & sen springa med den över huvudet ner till Chinatown & köpa på mig en liten plastshoppinghätta.
 

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag missbedömde också vädret idag, litade heller inte på väderpersonen på TV och hamnade i skyfall... Blev även kallt på kvällen så jag stod o frös (hade slutat regna dock). INTE kul. Ska hädanefter gå på vad jag egentligen lärde mig i vintras vilket var: "hoppas på det bästa, planera för det värsta".

Kram!

Svar: Men jag blev så trött, för jag har ju släpat paraplyet med mig typ HELA sommaren eftersom jag bara väntat på att Torontovädret ska bli så där skiftande som det brukar. & så typ den ENDA dagen jag lämnar det hemma... syndaflod. Så, du är tillbaka i Stockholm & jobbar nu?
Ida

2012-07-31 @ 21:45:53
Postat av: Jo

Men det blir ju alltid så, Murphy!

Japp, är tillbaka efter en mkt avslappnande mini-roadtrip med syster. Inte jättefarligt att vara tillbaka faktiskt. Förutom att när jag vaknade i morse kändes det som om jag svalt en golfboll i sömnen, dvs lite svårt att svälja. Får se om jag kan jobba idag, vilket jag faktiskt väldigt gärna vill eftersom det är Pride i Stockholm och vi står utanför Pride-park (Tantolunden). De som jobbade igår (första dagen där) tyckte det var jättekul. Vi får se helt enkelt.

Kram!

Svar: Visst ja, Murphy - honom hade jag liksom glömt bort!
Nej vad trist, hoppas att det blir bättre snart - massa te med honung i! KRAM
Ida

2012-08-02 @ 10:20:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0