Jag hade ju inte så bra koll där inte...

Imorgon ska vi på bröllop & tills igår har jag känt mig helt lugn. Klänningen från det här årets PDAC väntar på kemtvätten, jag har valt vilka skor jag ska ha på mig & imorgon går jag & fixar naglarna. Plus att vi båda har klipptid idag. GRYM framförhållning för oss två virrpannor. MEN. Det falerade igår, då Paul mailade en rad om morgondagens upplägg & jag för första gången fick ett bättre hum om hur dagen ser ur (Paul råkade kanske glömma inbjudningen på jobbet forever):
 
Wedding is at 10 AM, lunch at noon, reception at 6PM, dinner at 8:30
 
Eh. Lite utdraget om man säger så. Först ska vi alltså sitta igenom någonslags två-timmars morgoncermoni & sen är det paus i 6 timmar (?) innan festen drar igång. Känns ju så där att dra på partyklänningen till klockan 10.00... Så jag insåg att jag behövde en morgonoutfit. Paul drog samma slutsats & i panik körde vi ut till Vaughan Mills igårkväll. Vilket tack & lov bar frukt, annars brukar det ju vara hopplöst att hitta sistaminutenkläder. Inte den här gången dock, check på att vara preppy chick på morgonen!
Den lilla tunnstickade blusen ska jag ha innanför kjolen - som har ton med snurr i kjolen, perfekt tajt midja & knyts med stor rosett! Kärlek till lite tyg, japp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0