The Wedding Reception...

Efter att ha klappat på Mammut & sedan ägnat en kvart åt att rulla bort allt katthår från kvällens partykläder hoppade vi in i bilen & drog till en indiskt... tjaa... vet inte riktigt vad man ska kalla det, "festhall"? Här kände jag att det var läge att dra fram anteckningsblocket & börja föra upp såna saker som vi kan kopiera till vårt bröllop.
Oh, guldiga inredningsdetaljer & MÅSTE bara ha orkidéer i stora glascylindrar fyllda med vatten!
MUST!
För att inte tala om get på buffébordet & rökmaskin på dansgolvet. Fast kanske viktigast av allt, vi måste sätta ihop ett litet bollywood-danslag! Mucho importante. Känns inte som om vi blir gifta på riktigt annars.
En egen liten tron att hänga på får vi nog också spika ihop. Vi får väl ta en vända upp till IKEA innan festen & köpa på oss soffan Lycksele så att vi verkligen känner att det är en soffa med innebörd!
En sak kommer vi dock skippa - analfabeter som sätter ihop bröllopstårtan...
Neej... nu var jag elak. Det var en jättefin bröllopsfest men helt enkelt 100 mil ifrån hur vi tänker oss våran. Det sagt, det var verkligen en upplevelse! Snacka om att David & Pallavi gått whole in för detta... enormt jippo med 200 gäster & specialgjorda filmer om brudparet som underhållning. Gick dessutom inte helt tomhänt ifrån det hela när det kommer till inspirationsbiten - den viktigaste punkten? Don't run out of alcohol. Då tömmer vi systemet i Älvsbyn nästa sommar då pappa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0