Vårt lilla stugdilemma...

Så igår... vad gjorde vi ute i stugan? Klipp, klipp, klipp! Håller sakta på att förvandlas till en riktig canadensisk timmerhuggare! Checka bara flodutsikten som vi numera kan njuta av!
Uppenbarligen är det bara den rutiga skogshuggartröjan som saknas! Ett litet problem dock...
Det blir ju lite ved & bråte över när man jobbar så effektivt som vad vi gör...
& även om man bara "Det spelar ingen roll att jag har världens mest illasittande shorts, jag är ändå freaking oövervinnerlig när det kommer till cederdödande" - så får man lite panik när man ser berget av kvistar att elda & inser att nästa helg, då gäller det att elda för kung & fosterland redan från & med fredagkväll. För på lördag, vid lunch, kommer Pauls föräldrar ut till stugan & ser det då ut som det gör nu blir det lite drama är jag rädd. I stil med "You´ve RAPED the forest!"... & det känns som ett småjobbigt scenario med tanke på att det FAKTISKT är så mycket finare där nu, så länge man inte tillhör aktivistgruppen "Jag är lite labil, så förändringar är dåligt & det här är definitivt work in progress & jag är inte delaktig i det så jag tänker ställa till en scen". So, fredag  - läge att lämna stan så pronto som det bara går. Jag lobbar för lunch!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Tack! :) Ingen MiuMiu-väska, men en hel del annat fint. Som ett vintagehalsband från Tiffany&Co...

Svar: Ohho... Så jag gissade rätt! Hoppas få se det på bloggen!
Ida

2012-07-16 @ 15:30:05
URL: http://matildalo.tumblr.com/
Postat av: Matilda

Finns bild på nya Tumblr:n! :)

Svar: Såg det, väldigt fint & annorlunda! Gillade det skarpt! Fast kommer som sagt att sakna din blogg - inte samma sak med bilder, vill ju veta vad Iris hittar på!
Ida

2012-07-16 @ 15:55:46
URL: http://matildalo.tumblr.com/
Postat av: Matilda

Jag lovar att jag ska skriva ett par ord om min kära donna med jämna mellanrum när jag postar bilder på henne! Det blir nog som förr ungefär, fast i annat format :)

Svar: Då får jag försöka komma ihåg adressen. Tar du bort gamla bloggen helt eller låter du den ligga uppe ett tag till?
Ida

2012-07-16 @ 16:18:03
URL: http://matildalo.tumblr.com/
Postat av: Matilda

Den har jag inga planer på att ta bort, där finns ju mina senaste 6 år dokumenterade! :)

Svar: Bra! Nej, jag hade inte kunnat ta bort min blogg även om jag slutat. Inte bara för att det är roligt att gå tillbaka i tiden & se vad man gjorde för ett par år sedan - men också för att det är himla praktiskt. När, var, hur... har kollat upp saker i bloggen hur många gånger som helst i visa-syften etc.
Ida

2012-07-16 @ 18:28:29
URL: http://matildalo.tumblr.com/
Postat av: Jo

Finns det inget annat ställe som ni kan lämna skräpet? Köra in det längre in i skogen där det kan förmultna? Känns som att det är bättre än att elda upp det och få iväg en massa äcklig rök.

Men duktigt duktigt! Ser jättefint ut =)

Kram!

Svar: Problemet är att ceder typ aldrig förmultnar, det har någon slags antibakteriel egenskap som gör att det ligger kvar typ de närmaste 30 åren. Så det fungerar inte att bara låta det ligga, då ser det ännu värre ut. Sure vi hade ju kunnat dra det långt åt fanders - men skogen är så tät att det är jättesvårt att ta sig bara ett par meter in & väl i skuggan... MYGGATTACK! Så vi eldar. Röken är helt ok i sig, det är väl mer det här med att "lustelda" som jag kan tycka är lite onödigt - men det är enda lösningen om vi vill få det fint där ute.
Kram!
Ida

2012-07-17 @ 20:18:49
Postat av: Jo

Aha, tror att jag har hört nåt om det nu när du säger det. Lycka till med pyromanandet =)

Kram!

Svar: Tackar tackar! Hitintills har det gått bra att kanalisera min 16 åriga killådra - jäklar i min lilla låda vad jag sätter fyr på saker där ute!
Ida

2012-07-18 @ 22:46:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0