We made it!

Herregud... stressen imorse... Paul & jag är verkligen urdåliga på att komma iväg i rätt tid. Så medan Paul körde i 140 på motorvägen skrev jag grattulationskortet. Fem minuter efter utsatt tid girade vi in vid klubbhuset där bröllopet hölls & sen kutade vi genom kanadagåsbajstäckt gräs ner till platsen för cermonin. Som hölls i ett litet lusthus precis vid en liten sjö där sagda gäss huserade. Tack & lov var vi inte sist på plats, visar sig att indier är ännu större tidsoptimister än vad vi är, så vi väntade säkert närmare en halvtimme innan allt drog igång.
& herreje vad det hela var SUPER nordamerikanst! Så där som när folk gifter sig i Bachelorette ni vet. Vita trädgårdsstolar med var sin miniatyrflaska såpbubblor på varje stol, stråkorkester som framförde klassikerna, ringbärare, far som för bruden till altaret, vita rosor en masse. Föjt av gigantiskt vitt partytält med ljuskronor i taket, stärkta vita dukar & ännu mera Pachelbel. Maten var dock rakt igenom Indisk - naan, raita, blomkål i gurkmeja & så en brud i en brudklänning som kändes väldigt passande för en nordamerikansk/indisk tillställning!
BLING!!!
 
Det hela var alltså enormt långt ifrån hur vårt bröllop kommer att vara, men det var fint - det var det. Lite roligt detalj, visar sig att prästen kommer från Agricola - alltså den kyrka där SWEA alltid har sina månadsmöten. Efter att detta uppdagats blev jag snabbt finnarnas på festens nya favorit. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0