7 gången gillt!

Oki - idag är det en närmast historisk dag. För idag är det SISTA gången jag behöver åka ut till Niagarafallen! Sex gången har jag varit där tidigare & nu får det banne mig vara nog! Första gången åkte jag ju dit på fri vilja, andra gången nja. Tredje gången var det snöstorm & jag satt på tåget dit & bara "VIIIILL INTE!". Fjärde gången var med bästa Jo, så jag kunde inte vägra. Samma sak med mamma & lillbror. Så dök SussieQ & Viktor upp förra sommaren så då var det inte så mycket snack om saken & så nu... pappa vill åka. Pappa som är här för första gången sedan jag flyttade hit 2007. Självklart att vi åker. Men sen, sen finns det inte en kotte på jorden som jag tycker tillräckligt mycket om för att dra mig dit en endaste gång till. Eller, jo... farmor - om min lilla fammo satt sig på ett plan hit & åkt över, då hade jag åkt dit en åttonde gång & till & med uppbådat lite entusiasm över det hela. MEN INGEN ANNAN.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag borde insisterat lite mera, jag menar 7 är väl inget, hade kunnat vara runda 8...om du hälsar på mig på Svalbard så lovar jag att åka till isgrottan, eller klättra platåberget, och åka till Barentsburg. Hur många gånger jag än varit där!

2012-06-20 @ 16:31:01
Postat av: Ida

Jo men du behver liksom inte stå ut med 100 miljoner turister, skrällig musik & ytterst fula plastprylar som säljs till överpris. Eller hur?

2012-06-21 @ 05:11:15
Postat av: Ingrid

iofs inte...sällan 100 miljoner. Fast om man ser till saker rent procentuellt så får vi ju ibland 4000 turister på en och samma båt, och vi är ju knappt 2000 invånare, så procentuellt har vi en ganska jobbig mängd folk också...lite sådär

2012-06-21 @ 09:51:49
Postat av: Ida

Oki, nu har jag kollat upp lite siffror. Det bor 82,184 personer i Niagara & varje år tar de emot cirka 12 miljoner turister. Nu vet jag ju inte hur många båtar ni får in per år, men jag skulle våga säga att Niagara är VÄLDIGT turist-tätt! Lägg sedan till att väldigt många av dessa turister är tjocka amerikanare i hawaii-skjortor/asiatiska tonåringar som gör V-tecknet hela tiden... & man blir snabbt väldigt trött.

2012-06-21 @ 15:50:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0