At our favourite Canadian wine yard!

Efter avslutad lunch panikkörde vi ut till Pauls & min favoritvingård - Hillebrand. Vi var så sena att hela turgruppen stod & stampade när vi slirade in på parkeringsplatsen. Fick var sitt vinglas i näven, en knuff i ryggen så att vi skulle hinna med & så startade undervisningen. Pappa & Milan sportade hattar i värmen, jag stod & dog i skuggan. Hjälp vad det var varmt, 36 grader & skyhög luftfuktighet.
Var SÅ skönt att få komma ner i deras svala vinkällare. Ville lägga mig ner på backen & bara exponera så mycket kropp som möjligt för kallt cementgolv.
Mamma undrade om vi kanske skulle kunna ha vårt canadensiska bröllop där & det är ju himla fint... men det känns inte som oss. Vi måste ha fria vidder!
Fast det är klart, det finns ju helt klart vin att tillgå där nere i källaren - så efter ett tag kanske man glömmer bort behovet av utomhus. Dock kan man inte komma till det stadiet med Hillebrands röda vin. Det har alldeles för mycket taniner i det för det. Känns lite garv på det. Isvinet dock... now we're talking!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0