Bered er för mina underkläder mamma & pappa!

Alltså, svaret på mitt tidigare mail - jag vet inte vad jag ska säga... "Jag tror att dina föräldrar har en klar fördel eftersom de vet att du älskar mode plus allting svenskt. När det gäller Paul, ja, vi har sett varandra, men jag har inte sett hans verktygslåda, hans garderob, hans bibliotek, etc. etc. Hur som helst. . . jag ber om ursäkt för att jag irriterade dig".

Tydligen måste man alltså se dessa saker för att kunna ge någon en lämplig gåva... Så mamma & pappa, jag tänker att vi kan gå igenom min låda med underkläder när ni kommer hit så att ni verkligen får en BRA bild av mig som person. Vi kan rota igenom badrumsskåpet när vi ändå håller på & så får vi inte glömma att titta igenom allt mitt garn. Väldigt viktigt att vi hinner med detta eftersom jag fyller år redan i augusti...

Så nu kvarstår frågan, vad i helsike svarar man - "Nejmen du irriterar mig inte längre, vi har passerat det stadiet & tagit oss in i landet förbluffad"?

Kommentarer
Postat av: Jo

Hans verktygslåda? Ehh, nejmen alltså såattehh... Ja, förbluffad är rätt ord.

2012-06-07 @ 21:00:56
Postat av: Ida

Eller hur. Så nu vet du Jo, nästa gång du är hemma i Fridhem är det bäst att du inventerar din pappas spikförråd. Annars är du SÅ körd på att hitta en lämplig julklapp!



KRAM!

2012-06-07 @ 21:14:27
Postat av: Camilla

Ööhhh??? Jaha, men det kanske är dags art börja skriva önskelistor igen, precis som man gjorde när man var liten. Eller sitta och bocka i leksakskatalogen...



Herregud alltså!

2012-06-07 @ 22:10:58
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/
Postat av: Ida

JAAA! Men så gör vi, vi åker ut till Canadian Tire & skaffar en katalog & så kan Paul bocka av coolers, sommardäck till bilen & kanske en toaster oven! Sen kan vi bara räcka över den till Pauls föräldrar & så kan de beta av pryl efter pryl de närmsta åren. Perfekt, då behöver jag inte få den här typen av mail på ett tag! Ska föreslå ikväll! ;)

2012-06-07 @ 22:19:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0