Close up on the cake...

Balanserade hem min skapelse & pallade upp den i solrummet för lite detaljfoton...

Blommorna i sig är ju söta & så, men det är glasyrbågarna som jag är allra mest nöjd med. Till hösten kommer jag därför att fortsätta med en kurs i "Australian sting work". För det vet ni va, att australiensarna är typ bäst i hela världen på just den här typen av tårtdekorationer. Får kanske tjata på Paul tills vi flyttar dit så att jag kan lära mig mer! :)

& för min insats... TADA! Diplom till moi! Blev så himal glad & bara "Oh, fancy GULD!!!"

Kom hem & visade upp diplomet & började fundera på vart jag skulle kunna hänga upp det, inramat naturligtvis, & Paul bara "men Ida... du har ju inte ens satt upp ditt mastersdiplom från UofT"... Ehum. Sant förvisso, men... det diplomet är ju inte på något sätt ALLS förknippad med magnituden glädje som det här är. So, därför vill jag att det ska upp & upp ska det!

Kommentarer
Postat av: Jo

Ett: Jag älskar ju allt australiskt så om ni flyttar LOVAR jag att jag kommer och hälsar på =) (tycker ju iofs nu att det är dags att du kommer hit, du bor alldeles för långt bort).

Två: Diplomet måste väl självklart hänga i köket på en väl synlig plats?



Kram!

2012-06-18 @ 22:49:31
Postat av: Ida

1) Jag tror att Paul dött av värmeslag, så det är nog uträknat. Dessutom kan vi ju inte ta med oss Mumin dit, så bara där faller det ju SÅ platt.

2) Önskar att jag kunde hänga det i köket. Men det är mestadels kaklat, så jag tror att det kan bli lite svårt...



KRAM!

2012-06-19 @ 05:23:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0