Det blir nog ingen lillasyster...

Eftersom det där med att överraska med en kattunge gick så helt käpprätt så tänker jag vara öppen med våra katt-tankar den här gången. So, i helgen fick Coffee sina kattungar. Fyra stycken små trubbnosar...

ALLA pojkar.

& jag som ville ha en liten tjej. Fast. Nu står vi ju där överst på listan & har en date om 8-9 veckor för att komma & kika om vi vill - & det vill vi. Vilda hästar hade inte kunnat hålla mig därifrån. Måste få hålla i en ny liten dunboll & känna om mitt hjärta tar ett skutt igen. Gör det det blir det ingen lillasyster till Mumin någon gång i en fjärran framtid, då blir det en lillebror i slutet på augusti. So... har någon erfarenhet av kombon två killkatter? Vår familj har antingen bara kört singlar eller två honkatter, två honkatter + Torsten. Behöver höra att det fungerar & att de går bra ihop. Eller inte om det är sanningen, även om jag håller tummarna för att två hankatter visst kan bli de bästa av vänner.

Kommentarer
Postat av: Aleka

Mina första katter var två hanar, och de gick utmärkt i 15 år. Mamma och pappa har två killar nu utan några problem. Min bästis har två killar och en tjej, jag har två tjejer och en kille, ingen av oss har problem.



Mina gamla och mammas/pappas nuvarande var ifs från samma kull. Men min bästis hanar fick hon vid olika tillfällen (något år emellan) och dom funkar toppen ihop.



Så alla kombinationer verkar gå bra =)

2012-06-18 @ 19:09:19
URL: http://swedishingreece.blogspot.com
Postat av: Ida

Tack för din input, skönt att höra! Hela jag är bara "Vill ha en liten luddboll till" just nu, så vi kommer absolut att åka ut & titta i början på august eller så. Sen är ju Mammut ungefär världens snällaste, så jag håller tummarna för att det ska gå helt problemfritt oavsett om det blir en kille eller en tjej. Fördelen med en till kille är ju också att kastrering är ett så mycket lättare ingrepp. Avskyr när våra små hos ma & pa har gått igenom större operationer.

2012-06-18 @ 19:19:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0